Openingstijden

De vereniging is geopend op maandagavond en woensdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur, daarna is de griffier niet meer aanwezig (de kantine is dan nog wel geopend tot 23.00 uur).

Op zaterdag zijn de banen en kantine geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor de zwartkruitschutters binnen onze vereniging is de baan geopend, elke 3e zondag van de maand van 13:00 uur tot 17:00 uur. Het is verstandig om je voor de zwartkruit app groep aan te melden bij de zwartkruit commissie. In de zomermaanden is er doorgaans onregelmatig zwartkruit schieten door de deelnames aan westernweekends bij andere verenigingen.

Gasten zijn natuurlijk ten alle tijden van harte welkom.

Let op, alle bovengenoemde tijden zijn ten alle tijden onder voorbehoud, dit in verband met wedstrijden enof evenementen, onder het kopje diverse competities > wedstrijden en dan naar wedstrijdkalender kan men zien wanneer de banen gesloten zijn.

Mededeling:

De vereniging is op de volgende data gesloten:

• in de bouwvak vakantie is op maandag avond de baan gesloten
  • Dus maandag 6, 13 en 20 augustus

Laatst aangepast op woensdag, 18 juli 2018 07:50