Mededeling:

De vereniging is op de volgende data gesloten:

• in de bouwvak vakantie is op maandag avond de baan gesloten
  • Dus maandag 6, 13 en 20 augustus

Dit is de website van de Schietsportvereniging "De Vrijheid" in Hoogeveen.

Onze vereniging heeft een groot aantal actieve schutters die verschillende disciplines van de KNSA beoefenen, behalve een grote groep voor de algemene KNSA disciplines hebben we ook een groep die actief is binnen de discipline Historische Wapens (HW), de Zwartkruit schutters.

Omdat we ook regelmatig wedschrijden organiseren hebben we 3 verschillende aanspreekpunten zodat direct de juiste personen aan de gang kunnen met uw vraag.

Alle vragen mbt onze schietsportvereniging kan verzonden worden via het formulier: Kontakt boven aan de site.

Als er specifieke vragen zijn over zwartkruit / HW dan kunnen die gesteld worden via het formulier: Kontakt Zwartkruit.

Afmelding wedstrijden gericht aan de wedstrijdcommissie via het formulier: Kontakt Wedstrijdcommissie.

In verband met de grote hoeveelheid spam in het gastenboek hebben we besloten die uit te zetten, alle

vragen die je bij bovengenoemde fomulieren niet kwijt kunt graag via Kontakt Beheerder.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV De Vrijheid