!!!Open dag Sv de Vrijheid Zondag 29 oktober!!!

Iedereen is welkom vanaf 12:00 uur, er staan mensen klaar voor al uw vragen.

Let op, wil je een schot wagen breng je ID mee. Nog geen veertien neem je pa en/of ma mee.

Kijk op de facebookpagina voor extra info, of mail naar Kontakt Beheerder.

!!!!!!! Daar de vereniging 3 zaterdagen aaneen gesloten is in oktober, zijn we ter compensatie geopend op vrijdagavond 13 oktober en vrijdagavond 27 oktober.af Zaterdag 14 oktober 50 meterbaan vanaf 11.30 uur geopend, dit door verschuiven wedstrijden.

Ter verduidelijking. Er zijn drie activiteiten ondergebracht binnen deze website.

Hiervoor zijn verschillende kontaktpersonen. Stuur uw vraag/opgave naar de juiste persoon:

Alle info mbt de schietsportvereniging (jeugdleden) kan verzonden worden via het formulier: Kontakt boven aan de site.

De vragen gericht aan Zwartkruit kunnen verzonden worden via het formulier: Kontakt Zwartkruit.

Afmelding wedstrijden gericht aan de wedstrijdcommissie via het formulier: Kontakt Wedstrijdcommissie.

Het ligt niet in de bedoeling om via het gastenboek vragen te stellen aangezien ze dan aan een ieder gericht kunnen zijn!

Alle vragen die je bij bovengenoemde fomulieren niet kwijt kunt graag via Kontakt Beheerder.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV De Vrijheid

Er is ook een facebookpagina door vrijwilligers opgezet, bezoek deze voor de laatste nieuwtjes

Bestuur Schietsportvereniging De Vrijheid, Hoogeveen